Шановний Миколо Петровичу!

Від імені Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» та від себе особисто щиро вітаю Вас та всіх співробітників Інституту продовольчих ресурсів НААН України з 60 річницею від дня заснування!

 
   Інститут продовольчих ресурсів НААН України без перебільшення є провідною установою з наукового забезпечення технічного та технологічного прогресу харчової та переробної промисловості України, а також розв`язання економічних проблем розвитку зазначених галузей. Мета діяльності полягає у проведенні досліджень, здійсненні та впровадженні наукових розробок у виробництво з метою раціонального використання сировинних ресурсів, підвищення ефективності виробництва, забезпечення належної якості та посилення конкурентоспроможності вітчизняної продукції в умовах формування ринкових відносин у харчовій та переробній індустрії України.
   Плідна співпраця між Інститутом продовольчих ресурсів та Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» є яскравим прикладом який сприяє розвитку виробництва харчових продуктів в нашій країні. Завдяки такий співпраці виробництва з наукою на сьогодні галузь виробляє безпечну та якісну продукцію на базі національних стандартів, новітніх методик контролю якості та безпечності м`ясної, молочної та іншої харчової продукції.
   Успішно виконуючи функції технічного комітету стандартизації ТК-140, Інститут продовольчих ресурсів здійснює роботу по забезпеченню переробної галузі національними стандартами, розробленими на основі досягнень сучасної науки.
   Бажаю Вам і Вашому колективу, міцного здоров’я, щастя, життєвих радощів, благополуччя, оптимізму та успіхів у науковій та професійній діяльності!
   Нехай доля дарує Вам нові досягнення, нові враження, нові здобутки та перемоги, а Ваша праця завжди буде потрібною і корисною, успіхи – вагомими та переконливими!


З повагою,
Президент
Асоціації українських виробників
«Морозиво і заморожені продукти»
І.І. Бартковський